Nem számít, hány esküvőn vettél részt, vagy hányszor voltál koszorúslány, vannak olyan dolgok, amikre csak a saját esküvőd napján döbbensz rá.

Beszéljen bárkivel, akinek már korábban volt, és mind elmondják neked, hogy esküvői napja csak úgy elrepül. Elfoglalt leszel, hogy egyik dolog történik a másik után,aztán egyszer csak hopp, már vágod a tortát. De a logisztikától eltekintve, az esküvőd napja tele lesz váratlan, különleges pillanattal. Összegyűjtöttünk 10 olyan igazságot az esküvő napjáról, amiről senki sem beszél.

1. A legidegtépőbb rész a szertartás előtti 10 perc.

A percek közvetlenül azelőtt, hogy végig sétálnál az oltárhoz, rettentően stresszesek lesznek. De van benne valami. Pár pillanat múlva az egész baráti és rokoni társaság előtt gyökeresen fog megváltozni az életed. Ilyenkor csak gondolj arra, hogy a másik feled ott vár téged, együtt csináljátok végig, aztán pedig egy óriásit buliztok a lagziban. A boldogító igent nem is kell említeni

 

2. A szertartás a legjobb rész.

Van valami igazán elképesztő az esküvői szerartában. A hagyományok, a fogadalmak és az elérzékenyült barátok, rokonok életed legkülönlegesebb pillanatává teszik ezt neked, nektek. Mi a tanácsunk? Élvezd ki minden pillanatát és jegyezd is meg, hogy egész életedben mosolyt csaljon az arcodra, ha visszagondolsz rá.

 

3. Valószínűleg sírni fogsz.

Oké, ez nem tűnik olyan nagy titoknak — annyit elárulhatunk, hogy a sírás alapvetően elkerülhetetlen. Ha ezzel már tisztában vagytok, akkor érdemes a felkészülni a könnyzuhatagra. Pár zsebkendő, vízálló smink és áll készen arra, ha egy picit korrigálni kell a kinézeteden.

 

4. Az arcod fájni fog a rengeteg mosolygástól.

Több ezernyi kép készül, te pedig csak mosolyogsz, hiszen ez életed legszebb napja. Hozzámész a „legjobb barátodhoz”! Az Igazihoz! Naná, hogy majd kipukkadsz a boldogságtól! A hivatalos szertartástól, az őrületes táncokon keresztül, amikor a partnered a legjobb barátaiddal és családoddal táncol egész éjszaka, nehéz lenne nem mosolyogni.

 

5. El fog kápráztatni a családod és barátaid szeretete és támogatása.

Mindenki egyetlen okból jelent meg — miattatok! Te és a „hamarosan hivatalos” házastársad kapja majd az összes figyelmet. Elképzelhető, hogy enni sem tudsz majd, hiszen mindenkivel beszélgetni fogsz és közös képeket csinálni.

 

6. Szükséged lesz pár perc magányra.

Az igazság az, hogy rengeteg érzelmi impulzus fog érni téged ezen a napon, így elképzelhető, hogy szükséged lehet majd pár perc magányra átgondolni mi történik, mi mindenen mész éppen keresztül és felkészülni az együtt töltendő életetekre.

 

7. Kimerült leszel.

Legyünk őszinték, nem fogsz sokat aludni az esküvő előtti estén. Járni fog az agyad, stresszelni fogsz vagy csak olyan rendkívüli módon izgatott leszel, hogy nem fogsz tudni álomba merülni.

 

8. Nem minden a terv szerint fog alakulni.

Elképzelhető, hogy valami rosszul fog elsülni. Lehet, hogy valami apróság, de akár nagyobb probléma is lehet. Nem szabad ezeken a dolgokon fennakadni. Képes vagy megoldani? Változtat valamit hosszú távon? A vendégek továbbra is jól szórakoznak? Jól szórakozol? Ha ezekre a kérdésekre könnyedé tudsz válaszolni, akkor nyugodj meg és élvezd a nap hátralévő részét és engedd, hogy mások segítsenek, te ne foglalkozz a drámával.

 

9. A legvarázslatosabb pillanat akkor fog bekövetkezni, amikor a legkevésbé fogsz számítani rá.

Abban biztosak vagyunk, hogy a nap vagy a hétvége legkülönlegesebb pillanata valami olyan lesz, amire egyáltalán nem számítanál. Egy közös perc csak kettesben az újdonsült házastársaddal, egy ölelés az apukádtól vagy esetleg egy kollégád megható beszéde is lehet az, ami abban a pillanatban a leginkább fog megérinteni téged.

 

10. Máshogy fogsz érezni.

Még akkor is, ha esetleg már régóta együtt éltek a pároddal, attól a pillanattól, hogy papíron is hivatalossá válik kettőtök kapcsolata, változást fogtok érezni. Lehet, hogy elenyésző módon, de az is benne van a pakliban, hogy igen csak érzékelhető lesz.